Våra tjänster

Vi hjälper gärna till att utveckla er idé till ett färdig project. I ett samverkansprojekt tar vi gemensamt fram dem förutsättningar som gäller för projektet och genomför en projektering och produktion tillsammans med er. Under hela protsessen styr vi gemensamt mot uppställda mål som t ex ekonomi, tid, kvalitet och miljö.

 

Bergborrning

FlexiROC T15R är en kompakt, självgående, fyrhjulsdriven borrig. Tack vare riggens långa räckvidd horisontellt kand u borra hål på 27-51 mm precis där du vill ha dem. Denna mångsidiga maskin är därför det perfekta valet för små anläggningsarbeten, dimensionsstenindustrin och unika tillämpligar som självborrande ankare och skutsprängning.

Bergsprängning

Vi utför all sorts sprängningsarbeten för till exempel villagrunder, VA, fjärrvärme, drenering och väg. Denna metod är den absolut snabbaste sätt att få bort berg.

Stenspräckning med SIMPLEX och hydraulisk med DARDA

Simplex är ett system för att spräcka sten, berg och betong från Power Tools. Systemet utlöser elektriskt små krutladdade patroner. Simplex är en mjukar metod än konventionell sprängning med dynamit och skapar minimalt med vibrationer och stenkast.

Hydraulisk bergspräckning med Darda är ett vibrationsfritt sätt att losshålla berg. Det kan vara lämpligt då man vill losshålla berg nära mycket känsliga byggnader eller av annan anledning inte kan spränga.

Markarbete, vatten-avlopp

Vi utför alla typer av arbeten inom mark och anläggning – Med djupt verksamhetskunnande, målmedvetenhet, entreprenörsanda samt personligt engagemang tillfredsställer vi kundens behov och förbättrar vår konkurrenskraft.
Vårt riktmärke är att förverkliga er vision oavsett om den består av en vacker trädgård eller en stabil grund för uppförandet av en skola, detta såklart utan att tumma på kvalitet och hållbarhet. Vi är din partner när det gäller mark- och anläggnings-entreprenader.

Armering-betong

En av våra specialområden är betong. Vi utför alla typer av betongkonstruktioner. Vi utför ofta större betongentreprenader men vi hjälper gärna till med en enkel villagrund.

Byggnation

Från första kundmötet till att ni kliver in i ert eget, personligt planerade hus, är vi med och samskapar ert hem. Vi är vana att hantera det praktiska med tomt och bygglov, vi ritar huset efter era önskemål, vi bistår med kunskaper när ni väljer inredning och vi kan ta hela bygget från start till mål om ni så önskar. När ni för första gången kliver in i ert nya hem och känner er glada och nöjda, får vi vår belöning och bekräftelse på att vi lyckats.

Snickeri

Vi bygger nytt, vi bygger till och vi bygger om.Vi bygger på dina villkor.